2021-04-28 07:39:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Igazi jótét lélekként viselkedsz, szeretnél mindenkin segíteni

Napi horoszkóp április 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint hiába látsz bele valamit valakibe, ha az nem akar tudomást venni erről. Gondolhatod te ugyan, hogy az illető félreismeri magát, ezzel még nem oldottad meg a problémát.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Igazi jótét lélekként viselkedsz, szeretnél mindenkin segíteni, aki csak az utadba akad. De csak addig menj el a jótékonykodásban, amit még nem bánsz meg. A szeretteidet helyezd a barátaid elé, nehogy sértődés legyen a vége!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Legyél ma kitartó a munkahelyeden, és ha a munkálkodását valamilyen formában sikerül látványossá is tenned, akkor ezzel elérheted, hogy a főnökeid végre felfigyeljenek rád. Ma a madarak is neked csiripelnek: figyelj rájuk!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Családi veszekedés zavarhatja meg a mai napodat. Te vagy a harmónia és a béke megteremtője a családjában, természetes, hogy nagyon zavar az ilyesmi. Van azonban olyan helyzet, amikor jobb nem beavatkozni a dolgokba.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Könnyebben megoldást találhatsz a lelki problémáidra, ha ma nem is annyira saját magadra koncentrálsz. Ha a mások bajával kezdesz el foglalkozni, akkor hamarosan belátod, hogy a tiéd nem is olyan nagy baj. És mellesleg meg is oldódik rövidesen.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Csend és békesség jellemzi a mai napodat. Talán kicsit túl nagy is ez a csend és nyugalom: folyton a telefonodat lesed, hogy mikor csörren már meg. Ne várj a hívásra, hívd fel te azt, akivel a legjobban szeretnél már beszélgetni!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A jövődre vonatkozó terveket fontolgatsz, és bár a családtagjaid, barátaid folyton folyvást lebeszélnének, te semmiképp se add fel az álmaid! A kitartásod, a hited hamarosan igazolni fog. Az estét ma azzal töltsd, akit a legjobban szeretsz!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pénzügyi nehézségekre számíthatsz a mai napon. Téged azonban nem abból a fából faragtak, hogy ne tudj mindjárt megoldást találni minden gondra. A csillagaid is azt jelzik, hogy egy mesteri tranzakcióval ma egy csapásra két legyet üthetsz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyi nehézségek, intrikák kezdik felőrölni az idegeidet. Legyél mégis elnéző azokkal, akik idegesítenek. Be kell látnod, leginkább azok gyengeségei mennek az idegeidre, akikben egy kicsit saját magadra ismersz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma váratlan látogatóra számíthatsz, akár a munkahelyeden, vagy otthon, jobb, ha már előre felkészülsz rá! Persze nehéz eldönteni, hogy kedves lesz-e a szívednek az, aki betoppan hozzád. Egy biztos: felkavaró élményben lehet részed. Próbáld megőrizni a hidegvéredet!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy tűnik, a saját vermedbe estél bele. Távol akartad tartani magadat egy érzelemtől, mert féltél a csalódástól, és azt hitted, az ilyesmi racionálisan eldönthető. Csakhogy ez korántsem ilyen egyszerű.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Jó tanácsokat kapsz egy régi barátodtól. Feldobódtál, és teljesen új színben látod a világot, melynek hatására egy új terv körvonalazódik lassan ki az elmédben. Egyelőre azonban még ne boríts fel mindent, csak kezdj el egy másik szálat is életed szövedékében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: